Introduktion - Efteruddannelser

Tilmeld dig Efteruddannelse i integrativ neuropædagogik
Efteruddannelser til dig, der arbejder med mennesker med intellektuel funktionsnedsættelse!
(betegnelsen iht. ICD11)

Nyt fleksibelt, modulopbygget efteruddannelseskoncept
Med VISS’ nye fleksible, modulopbyggede koncept, der udbydes første gang i august 2022, får du direkte indflydelse på din egen efteruddannelse!  

Du har nemlig mulighed for at præge din efteruddannelse gennem valget af valgmoduler, så du efter endt uddannelse er målrettet den målgruppe, du arbejder med i praksis. Du har også i mulighed for at tage de enkelte moduler, når det passer dig – blot det sker inden for en periode på to år fra uddannelsesstart.  

VISS udbyder efteruddannelser i:

Klik dig ind på det enkelte tema i menuen til venstre og lad dig inspirere!

Efteruddannelse er "uddannelse efter den grundlæggende uddannelse. Efteruddannelse skal sikre, at den enkeltes kvalifikationer stadig er brugbare og aktuelle i forhold til ændrede vilkår på arbejdsmarkedet og i samfundet i øvrigt. Efteruddannelse adskiller sig i almindelig sprogbrug fra dels videreuddannelse, dels voksenuddannelse. I modsætning til videreuddannelse giver efteruddannelsen i princippet ikke en højere formel kompetence på arbejdsmarkedet." (kilde: denstoredansk.dk)

Hvis du vil vide mere

Tilmelding

Du tilmelder dig en efteruddannelse ved at vælge den efteruddannelse, du ønsker, ved først at vælge kurset og herefter klikke på knappen TILMELD..

 

Alle kurser gennemføres, fysisk eller online - forudsat at der er nok tilmeldte. Se VISS' håndtering af Coronavirus:
COVID-19 

------------------------

Kontakt VISS

T: 8794 8030
E: viss@skanderborg.dk