Professionskompetencer

TEMA: Professionskompetencer

Kvaliteten af det arbejde, som det pædagogiske personale udfører, hænger naturligt meget sammen med personalets kompetencer. Det kan være mere praktiske kompetencer, såsom forflytningsteknik, medicinordinering og dokumentation af arbejdet, og de mere personlige kompetencer, som gør personalet robust til at rumme de mange udfordringer som arbejdet med mennesker med funktionsnedsættelser byder på. At sikre, at man som fagperson er opdateret på sin viden, sine teknikker og har de nødvendige redskaber til at være i personlig balance, er afgørende for både ens egen arbejdsglæde og får den glæde og behandling, man giver videre til sine borgere.

Hvis I ikke ønsker et skræddersyet kursus, så vælg et af de beskrevne kurser inden for temaet Professionskompetencer

Bestilling og pris

  • For bestilling af et arbejdspladskursus eller spørgsmål, kontakt VISS på tlf. 8794 8030 eller på viss@skanderborg.dk 

  • Prisen for et arbejdspladskursus for op til 25 deltagere er 15.900,- kr. pr. dag, plus transport, køretid og eventuel overnatning.  For enkelte undervisere er der en tillægspris pga. særlige kompetencer.

______________

De anbefaler VISS!

”Vi ringede til VISS for at få en opfølgning på et tidligere kursus i Neuropædagogik. Vi snakkede med VISS’ konsulenter og fik skræddersyet kurset, så det fik det helt rigtige fokus for os. Vi fik et meget inspirerende kursus, som blev formidlet på en god måde”. (Skærvebo)