Kommunikation og musik

TEMA: Kommunikation og musik

I arbejdet med borgere med forskellige funktionsnedsættelser og forskellige udviklingsniveauer stilles der høje krav til den måde, vi kommunikerer på. Alt efter hvilken målgruppe man arbejder med, er man nødt til at kigge lige så meget indad som udad for at finde en kommunikationsmåde, der kan fremme et frugtbart samvær med borgerne. Nogle relationer mellem borger og medarbejder kræver, at medarbejderen er helt afklaret omkring sit menneskesyn, sin baggrund og sin faglige rolle, andre relationer kræver musikkens befriende og inspirerende effekt, som inviterer til både ”væren” og ”gøren”.

Hvis I ikke ønsker et skræddersyet kursus, så vælg et af de beskrevne kurser inden for temaet Kommunikation og musik

Bestilling og pris

  • For bestilling af et arbejdspladskursus eller spørgsmål, kontakt VISS på tlf. 8794 8030 eller på viss@skanderborg.dk 

  • Prisen for et arbejdspladskursus for op til 25 deltagere er 15.900,- kr. pr. dag, plus transport, køretid og eventuel overnatning.  For enkelte undervisere er der en tillægspris pga. særlige kompetencer.

______________

De anbefaler VISS!

”Vi ringede til VISS for at få en opfølgning på et tidligere kursus i Neuropædagogik. Vi snakkede med VISS’ konsulenter og fik skræddersyet kurset, så det fik det helt rigtige fokus for os. Vi fik et meget inspirerende kursus, som blev formidlet på en god måde”. (Skærvebo)